Assistant Professor Microbiology Questions 2019

Home / Questions and Answers / Assistant Professor Microbiology Questions 2019

Assistant Professor Microbiology PSC questions.

On this page we are updating selected 10 questions for Kerala PSC Assistant Professor Microbiology exam.

1.Which article defines the amendment of Indian constitution ?
Answer: Article 368

2.’Ormakalude Bhramanapatham’ is the autobiography of
Answer: Nambi Narayanan

3.Which was the centre of ‘Tholviraku Samaram’?
Answer: Cheemeni

4.Origin of classical dance ‘Kathak’ is in
Answer: UP

5.First Electronic digital computer of the world is
Answer: Eniac

6.Name the book written by Anna Burns, which gets Man Booker Prize in 2018
Answer: Milkman

7.Where was the venue of first session of Yogakshema sabha ?
Answer: Aluva

8.World Habitat Day is observed on
Answer: October 13

9.Who was the first editor of monthly namely ‘Vivekodayam’ ?
Answer: Kumaran Asan

10.Name the programme of government of Kerala for rehabilitation of differently abled
Answer: Kaivalya

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *